KEBAB INN JASTRZęBIE-ZDRóJ

Ostatniaopinia


3,5 gwiazdek z 138 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z KEBAB INN Jastrzębie-Zdrój. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

24 sty 2023 o 14:24 Jak zwykle smacznie. Kolejny raz się nie zawiodłem.
23 sty 2023 o 13:38 Jedzenie dobre,ale czas zamówienie złożone coś po 16.00 z dowozem na godzinę 20.00. Gdybym nie zadzwonił to nie wiem ile bym czekał ,jedzenie przywiezione po 21.00 masakra dostawa
21 sty 2023 o 23:20 Dostałem jedzenie pół godziny po określonym czasie, łącznie czekania ponad 2 godziny, jednym słowem masakra. Jedzenie dostałem zimne. Organizacja tak błahej sprawy totalne dno.
21 sty 2023 o 21:43 Dostawa ponad dwie godziny ;/ brak informacji ze strony restauracji że dostawa się przedłuży. Jedzenie średnie, letnawe, tortilla jak naleśnik, mięso słone i nijakie. Pamiętam na początku działalności było pysznie, dziś - niekoniecznie
16 sty 2023 o 16:30 Kebab ciepły i bardzo dobry, dostawa na czas
11 sty 2023 o 21:03 20 minut spóźnienia a mięsko smakuje inaczej niż na miesjcu
4 sty 2023 o 8:09 Bardzo dobry kebab, dostawa zawsze przed czasem.
2 sty 2023 o 20:39 Oczekiwanie na jedzenie ponad dwie godziny.
27 gru 2022 o 21:02 Dostawa o złej godzinie
26 gru 2022 o 21:55 Jedzenie pyszne i przed czasem, polecam :)
18 gru 2022 o 19:36 Jak jedzenie nie wiem. Ponad 2 godziny czekania i nic, ale Pyszne wysyła ankietę o opinie wiec nie polecam
18 gru 2022 o 19:23 Czekam na zamówienie juz 2 godzinę i dalej nie dotarło... nie polecam